Κύμη – ΠΑΟΚ 88-85

Κύμη – ΠΑΟΚ 88-85

Σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη, η Κύμη ήταν αυτή που πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (88-85) σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κύμη και ΠΑΟΚ μας έχουν συνηθίσει σε ματς με μεγάλα σκορ όπως αυτό στο Παλατάκι (94-83). Έτσι και στο ματς που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένα επιθετικό ρεσιτάλ, με την άμυνα να περνάει σε δευτερεύοντα ρόλο. Οι δύο ομάδες σούταραν πολύ καλά έξω από τα 6.75 (66% η Κύμη και 42% ο ΠΑΟΚ) και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο στο +5, με το υψηλότατο 51-46!

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Κύμη άρχισε να χάνει σουτ και με 0/5 τρίποντα ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεσή του. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου με ένα επί μέρους 20-14 μπήκαν στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο με βραχεία κεφαλή (65-66).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε να προηγείται και με +8 (73-65) στα πρώτα τρία λεπτά της περιόδου. Η Κύμη όμως μάζεψε και πάλι τη διαφορά εν ριπή οφθαλμού και με ένα σερί 9-0, πήρε το προβάδισμα με 74-73 με 5’ να απομένουν. Από εκεί και πέρα το ματς είχε αρκετά νεύρα, τεχνικές ποινές και λίγο μπάσκετ.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες κατέφυγαν σε πολλά φάουλ για να στείλουν τους αντίπαλους σε βολές και τελικά το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Χαραλαμπόπουλο να δέχεται κόψιμο και τον Τζόουνς να μην ευστοχεί σε τρίποντο που θα έστελνε το ματς στη διαδικασία της παράτασης. Τελικό σκορ 88-85, με την Κύμη να πανηγυρίζει τη μεγάλη και δύσκολη νίκη μπροστά στους φίλους της.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ