Τρίκαλα – Γ.Λ. Φάρος 65-74

Τρίκαλα – Γ.Λ. Φάρος 65-74

Ο Γ.Λ. Φάρος, πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα (74-65) και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονή που δίνει μαζί με Τρίκαλα και Πανιώνιο.

Με πρώτα βιολιά τους Σάφτεναρ και Παπαντωνίου, αλλά και πολλούς παίκτες να δίνουν βοήθειες σε άμυνα, ριμπάουντ και επίθεση ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος νίκησε τα Τρίκαλα εκτός έδρας με 74-65 και έκανε αποφασιστικό βήμα σωτηρίας στην Basket League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τις δύο ομάδες να κοντράρονται στα ίσα, με τους γηπεδούχους να κλείνουν προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (23-20). Όλη η διαφορά όμως έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Σκουρτόπουλου, έκαναν πάρτι και με ένα επί μέρους 28-13 έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 48-36.

Στο δεύτερο μέρος ο Φάρος έπαιξε έξυπνα, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που έχτισε στο δεύτερο δεκάλεπτο και χάρη στις λύσεις από τον πάγκο αλλά και το καθαρό μυαλό (7 λάθη λιγότερα από τα Τρίκαλα) κατάφεραν να πάρουν πολύ σημαντική νίκη… εξάποντο στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ