ΚΑΕ ΠΑΟΚ : «Ιβάν, είμαστε μαζί σου»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : «Ιβάν, είμαστε μαζί σου»

Ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε το μπασκετικό τμήμα.

Ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέροντας πως είναι στο πλευρό του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως θα βρίσκεται πιο έμπρακτα από ποτέ δίπλα στον Ιβάν, καθώς είναι μόνος του στο δρόμο προς την εξυγίανση. Επίσης σημειώνει πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου που ξέρει να ζητάει συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο δρόμος για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα ήταν δεδομένο πως θα ήταν δύσκολος και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα ότι είναι κι ένας δρόμος μοναχικός.

Ιβάν δεν είσαι μόνος σου!

Η παρουσία σου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε το όραμα που όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ περίμενε και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα Είμαστε δίπλα σου αυτή την στιγμή και μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Είμαστε δίπλα σε έναν άνθρωπο με μοναδική προσωπικότητα, που έχει αγνά αισθήματα για τον ΠΑΟΚ μας, αναγνωρίζει τα λάθη του, κάνει την αυτοκριτική του και προχωρά. Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και νιώθουμε πολύ καλά το αίσθημα της αδικίας που έχει κυριεύσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Δεν ζητάμε από κανέναν να καταλάβει. Δεν μπορούν. Ήταν πάντα από την άλλη πλευρά, την εύκολη.

Σε αυτή την δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλο τον σύλλογο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ