Χριστοδούλου : «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα προηγούμενα ματς»

Χριστοδούλου : «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα προηγούμενα ματς»

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον ΠΑΟΚ, την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και την απόδοση Κρητικών στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (17/3, 18:30) για τη 19η αγωνιστική της Basket League και ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε τόσο για το ματς με τον Δικέφαλο, αλλά και για την ήττα των Κρητικών στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι παίκτες του Ρεθύμνου έχουν αδικήσει τους εαυτούς του ειδικά στα τελευταία παιχνίδια και πως πρέπει να κάνουν μια «επανεκκίνηση».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Χριστοδούλου:

«Η αποφασιστικότητα και το πείσμα είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν στον δρόμο προς Θεσσαλονίκη. Η ήττα από τον Ολυμπιακό μπορεί να ήταν αναμενόμενη λόγω της διαφοράς ποιότητας, αλλά προστέθηκε στον αρνητικό μας απολογισμό, ούσα η 4η στη σειρά. Αυτό μας έχει επηρεάσει βαθμολογικά και πλέον είμαστε στην 9η θέση, δηλαδή εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στα προηγούμενα ματς και θα πρέπει να ρεφάρουμε τις απώλειες που είχαμε με μεγάλες νίκες.

Ως μεγάλη μπορεί να θεωρηθεί μία ενδεχόμενη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ μας είχε κερδίσει στο Μελίνα Μερκούρη και θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Άλλωστε τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για μας, μιας και απομένουν μονάχα 8 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Το πρόγραμμα μας από εδώ και στο εξής περιλαμβάνει παιχνίδια που προσφέρονται για την επανεκκίνηση μας, αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς. Έχουμε την ποιότητα να επανέλθουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από αύριο που μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, με τον ρυθμό να παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για να προσφέρουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και από κει και πέρα θα βρούμε τον δρόμο μας μέσα στο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ