Προμηθέας Πατρών – Τρίκαλα 88-71

Προμηθέας Πατρών – Τρίκαλα 88-71

Με τον Σαλούστρο να σταματά στους 29 πόντους (!), τον Λίποβι να πετυχαίνει 16 και τον Γκίκα να προσθέτει 15, ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε 88-71 των Τρικάλων και προσπέρασε εκ νέου την ΑΕΚ στο βαθμολογικό πίνακα της Basket League.

Με τέτοιο Σαλούστρο, πώς να χάσει ο Προμηθέας; Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση, σταμάτησε στους 29 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Τρικάλων, με 88-71. Ο άσος των Πατρινών, πέραν της φοβερής συγκομιδής του στο καλάθι των φιλοξενούμενων (10/15 βολές, 7/9 δίποντα, 3/6 τρίπονα), είχε ακόμα δώδεκα ριμπάουντ (δέκα αμυντικά, δύο επιθετικά) και μοίρασε δύο ασίστ σε 37:33, συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ουσιαστικά καπαρώνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα Τρίκαλα έχτισαν μια διαφορά στην πρώτη περίοδο, με τον Τέιμς να διαμορφώνει το 15-23, οι γηπεδούχοι, όμως, γύρισαν τον διακόπτη, ανέτρεψαν τη διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι (45-44). Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στην τρίτη περίοδο (16-16), όχι όμως και στην τελευταία, με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να φορτσάρουν και με μπροστάρηδες τους Σαλούστρο – Λίποβι – Γκίκα να παίρνουν τη νίκη και το 12ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα, προσπερνώντας εκ νέου την ΑΕΚ στο βαθμολογικό πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ