Ο Μάριο με την «πράσινη» καρδιά (pics, vids)

Ο Μάριο με την «πράσινη» καρδιά (pics, vids)

Τι κι αν δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Ο Μάριο Χεζόνια δηλώνει «ερωτευμένος» με το Τριφύλλι και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τον κόσμο των «πρασίνων», ενώ δηλώνει οπαδός τους λόγω Ομπραντοβιτς και Διαμαντίδη!

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Τον αγαπώ. Ξέρω αρκετούς ανθρώπους στην Ελλάδα, κοντά στην ιδιοκτησία της ομάδας. Δεν έχω πολύ χρόνο να παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, αλλά παρακολουθώ τα highights επειδή μου αρέσει η ομάδα και οι φίλαθλοι του» είχε δηλώσει το 2016, όταν και αποχώρησε για το NBA, στην κάμερα του ΟTE TV ο Μάριο Χεζόνια, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ο γεννηθείς το 1995 γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ, παρότι δεν φόρεσε ποτέ -μέχρι στιγμής- τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, δε χάνει ευκαιρία να δείξει την αγάπη του στους «πράσινους», ποστάροντας στους προσωπικούς λογαριασμούς σε Facebook και Instagram φωτογραφίες του Παναθηναϊκού, του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και της Θύρας 13, την οποία αποθεώνει.

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού αποτελεί το είδωλο του Κροάτη γκαρντ, ο οποίος γαλουχήθηκε μπασκετικά παρακολουθώντας την μεγάλη ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, της οποίας ηγούνταν «μαεστρικά» ο Διαμαντίδης. Το ποστ του Χεζόνια, σε άπταιστα ελληνικά, την ημέρα που ο 37χρονος – σήμερα- γκαρντ «κρέμασε» τα παπούτσια του είναι ενδεικτικό του σεβασμού του:

Βέβαια αυτό δεν είναι το πρώτο δείγμα της Παναθηναϊκής «τρέλας» του Χεζόνια, ο οποίος συχνά πυκνά ανεβάζει πανηγυρικά ποστ, μετά από μεγάλες νίκες των «πρασίνων». Για παράδειγμα, ο Κροάτης γκαρντ ανήρτησε μια φωτογραφία από τους οπαδούς του τριφυλλιού την ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο πανηγύρισε και ο ίδιος.

«Θέση» στο Instagram του Χεζόνια είχε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ανάγκασε των γκραντ των Μάτζικ να γουρλώσει τα μάτια του! Γιατί; Μα φυσικά για την απίθανη εμφάνιση του κόντρα στην Ανατολού Εφές στις 18 Νοεβρίου 2017, όταν και έχασε το triple double για μόλις ένα ριμπάουντ, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους.

Ο Κροάτης γκαρντ πανηγύρισε και τη νίκη (68-61) του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στις 30 Ιανουαρίου 2018. Αυτή τη φορά, όμως δεν πόσταρε στο λογαριασμό του, αλλά σχολίασε τη φωτογραφία που ανήρτησε η επίσημη σελίδα των «πρασίνων» για το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Χεζόνια δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στον νεοαποκτηθέντα το καλοκαίρι, Λούκας Λεκαβίτσιους, μ ‘ ένα βίντεο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και λεζάντα: «Ναι!! Καλή τύχη αδερφέ».

Yes!! Good luck bro! ☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Hezonja (@supermariohezonja) στις

Την… τιμητική του στα ποστ του γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και δη η Θύρα 13, την οποία αποθεώνει συνεχώς. Έχει φτάσει, μάλιστα, σε σημείο να τη συγκρίνει με το κοινό που μάζεψαν στις συγκεντρώσεις τους οι δύο τελευταίοι πρόεδροι των ΗΠΑ (Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ)!

Είναι τέτοια η τρέλα του Χεζόνια που δεν παρέλειψε να επιλέξει τον Παναθηναϊκό μέχρι και στο… Fifa, όπου τον έθεσε αντιμέτωπο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σ’ ένα όχι και τόσο ισορροπημένο ζευγάρι!

Το τελευταίο «χτύπημα» του Χεζόνια συνέβη σήμερα, με τον Κροάτη να ποστάρει μια φωτογραφία από το κατάμεστο ΟΑΚΑ ως φόρο τιμής στην St. Patrick’s Day.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ