Φλιώνης : «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

Φλιώνης : «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

Όσα ο νεαρός γκαρντ έγραψε στον ΕΣΑΚΕ, για το πολύ κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα.

Σε δύσκολη θέση μετά την κακή εντός έδρας ήττα από την Κύμη, βρίσκεται ο Άρης όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Βεβαίως ο αυτοκράτορας εξακολουθεί να διατηρεί τον έλεγχο, ωστόσο καλείται άμεσα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο «τελικό» με στα Τρίκαλα (14/4, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show/ERTPLAY1) για την 23η αγωνιστική.

Οι κίτρινοι θέλουν μόνο τη νίκη και για να το πετύχουν, θα πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν όπως έγραψε ο Δημήτρης Φλιώνης στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι καθοριστικής σημασίας για μας. Πρέπει να το κερδίσουμε για να «ανασάνουμε» και να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει κι άλλους κρίσιμους αγώνες για την ομάδα μας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να έχει μόνο κάποιες αμυδρές μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στους τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται αξιόμαχος. Διαθέτει καλούς παίκτες, ξένους και Έλληνες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, διαθέτοντας υπομονή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν και τα δυο παιδιά, ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν κόντρα στην Κύμη. Όπως και να έχει η κατάσταση, πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ για να φύγουμε νικητές από τα Τρίκαλα. Κάθε δυσκολία που εμφανίζεται, πρέπει να την ξεπερνάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Είναι σίγουρα κάτι τιμητικό, ευχαριστώ όλους τους σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες που είχα στην καριέρα μου. Αυτά θα τα σκεφτούμε αργότερα καθώς τώρα έχουμε υποχρεώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ