Βετούλας: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία»

Βετούλας: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε για την ήττα από την Κύμη και τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται μια ακόμα νίκη, προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα από την Κύμη με 82-76. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του έδωσαν τρία γκολ-φάουλ στην Κύμη.

Παράλληλα, στην επίθεση δεν ήταν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να χάσουν εύκολα καλάθια. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο το Ρέθυμνο βελτιώθηκε, χτύπησε το παιχνίδι στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οσον αφορά στη δύσκολη συνέχεια, ο Βετούλας τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται μια ακόμα νίκη, προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη και στην Κύμη για τη σημερινή νίκη και γενικότερα για την πορεία που κάνουν τη φετινή χρονιά. Θεωρώ πως στο σημερινό παιχνίδι εμείς παρουσιαστήκαμε λίγο καλύτεροι από τα προηγούμενα δύο, με μεγαλύτερη διάθεση να παλέψουμε στα ριμπάουντ και στις ατομικές φάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, την διαφορά έκανε ότι σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να τελειώσουμε κάποιες εύκολες φάσεις και να κάνουμε κάποια φάουλ που έπρεπε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι τελείως νωθρά και αυτό φαίνεται από το ότι από τα τέσσερα πρώτα μας φάουλ τα τρία ήταν καλάθι και φάουλ και το ένα βολές. Αυτό δείχνει ότι δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ματς. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε σε μεγάλο βαθμό, πήγαμε το παιχνίδι στις τελευταίες κατοχές, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά να πάρουμε την νίκη. Τώρα κοιτάμε να κερδίσουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ