Χριστοδούλου : «Να… καθαρίσουμε το παιχνίδι από νωρίς»

Χριστοδούλου : «Να… καθαρίσουμε το παιχνίδι από νωρίς»

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τα Τρίκαλα (5/5, 17:00) και τόνισε πως η νίκη είναι.... μονόδρομος για την ομάδα του.

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη για το Ρέθυμνο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Ανδρέας Χριστοδούλου, αν θέλουν οι Κρητικοί να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφ της Basket League.

Παράλληλα, ο νεαρός γκαρντ επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη από νωρίς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ανδρέας Χριστοδούλου στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Νίκη και βλέπουμε…

Καλησπέρα σας ξανά, για 24η φορά τη φετινή σεζόν και προτελευταία.

Έπειτα από 3 εβδομάδες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και ελπίζω και στις νίκες. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην 9η θέση, επιθυμώντας να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Όμως, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κοιτάζουμε μονάχα το αυριανό παιχνίδι. Αν δεν πάρουμε το «δίποντο» δεν μπορούμε να μιλάμε για τη συνέχεια. Η νίκη είναι υποχρεωτική για να καταφέρουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και να αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε αρκετά, ενώ ενισχυθήκαμε και με 2 ακόμη καινούριους παίκτες, οι οποίοι θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Απέναντι στα Τρίκαλα και ειδικότερα μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να εμφανιστούμε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να «καθαρίσουμε» την υπόθεση νίκη από νωρίς, που θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε μέσα σε 8 ημέρες, ουσιαστικά, ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να διατηρήσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

Γνωρίζουμε πως μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό των αυριανών αντιπάλων μας, τα Τρίκαλα είναι αισθητά αποδυναμωμένα αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Μέσα στο γήπεδο κατακτούνται οι νίκες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ