Kυριαρχεί ο Ολυμπιακός με Κύμη

Kυριαρχεί ο Ολυμπιακός με Κύμη

Τέσσερα στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι το συγκρότημα του Καστρίτη στα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την 26η παρουσία του στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League στα οποία είναι μία από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν αδιαλείπτως από το 1992-93 μαζί με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κύμη που θα πραγματοποιήσει την παρθενική συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ, στη 2η σεζόν της στην κατηγορία.

Στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι νίκες αυτές ήρθαν με διαφορές 15 ως 48 πόντων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με το 292ο παιχνίδι του στους πάγκους της κατηγορίας, θα ξεπεράσει τον Λευτέρη Σούμποτιτς που έχει 291 και θα γίνει ο 13ος της σχετικής λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64). Παράλληλα με μία νίκη και φτάνοντας τις 203, θα προσπεράσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που έχει 202 και θα γίνει ο 9ος της αντίστοιχης λίστας.

*Με δύο επιθετικά ριμπάουντ ο Κώστας Παπανικολάου θα φτάσει τα 200 στην καριέρα στη Stoiximan.gr Basket League ενώ ένα χρειάζεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τα 100.

*Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με ένα εύστοχο δίποντο θα φτάσει τα 200.

ΚΥΜΗ

*Συμμετέχοντας στα δύο, στο ελάχιστο, παιχνίδια της σειράς, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα γίνει ο 43ο παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τα 300 σε αυτό.

*Με πέντε εύστοχα δίποντα ο Γκάρι ΜακΓκί θα γίνει ο 1ος της σχετικής λίστας της Κύμης στα δύο χρόνια της στην κατηγορία.

*Τέσσερα ριμπάουντ μακριά από τα 100 είναι ο Άγγελος Τσαγκαράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ