Άρης : Θέλει Αγγέλου και τον ελληνικό κορμό

Επαφές του Δημήτρη Γουλιέλμου για την επόμενη μέρα στον μπασκετικό Άρη.

Άρης : Θέλει Αγγέλου και τον ελληνικό κορμό | to10.gr

Η σεζόν για τον Άρη τελείωσε και άμεσα το βλέμμα του Δημήτρη Γουλιέλμου έπεσε στην επόμενη μέρα.

Ο νέος μεγαλομέτοχος είχε ήδη χθες επαφές με το Χάρη Παπαγεωργίου και άλλους συνεργάτες του αλλά και με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα.

Η παραμονή Αγγέλου είναι μια σαφής προτεραιότητα αφού υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της συνεργασίας και εκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών.

Ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων είναι η επίτευξη συμφωνίας για την παραμονή των Ελλήνων παικτών του βασικού κορμού τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται.

Τσαϊρέλης, Φλιώνης, Μποχωρίδης και Αθηναίου, είναι ελεύθεροι αλλά στον Άρη επιθυμούν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Πριν από αυτή τη συζήτηση, ζητείται φόρμουλα διευθέτησης των οφειλών που υπάρχουν ώστε στη συνέχεια να γίνουν επαφές με τους εκπροσώπους τους για νέα συμβόλαια.

Και καθώς οι οφειλές είναι το βασικό πρόβλημα με το οποίο πρέπει να παλέψει η διοίκηση, οι διαπραγματεύσεις με παίκτες δικαιώθηκαν από τη FIBA και επέφεραν την απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα (έξι ban έχουν επιβληθεί) είναι επίσης στην πρώτη σειρά προτεραιότητας.