Το συγκινητικό ποστάρισμα του ΜακΦάντεν…

Το συγκινητικό ποστάρισμα του ΜακΦάντεν…

Ο Θαντ ΜακΦάντεν  μέσω ενός άκρως συγκινητικού ποσταρίσματος στο facebook, ευχαρίστησε άπαντες στην Κύμη, δηλώνοντας ανυπόμονος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε: «Η 8η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, που με ευλόγησε να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ και που πέρασα μια […]

Ο Θαντ ΜακΦάντεν  μέσω ενός άκρως συγκινητικού ποσταρίσματος στο facebook, ευχαρίστησε άπαντες στην Κύμη, δηλώνοντας ανυπόμονος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε:

«Η 8η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, που με ευλόγησε να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ και που πέρασα μια ακόμα υγιή σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους. Μόνο αγάπη! Ήταν μια ιστορική σεζόν για την ομάδα, αρχίσαμε με 0-6 και τερματίσαμε στην 6η θέση, «σπάσαμε» τόσα ρεκόρ.

Όλοι νιώσαμε καλά που φτάσαμε τόσο μακριά στα playoffs και ανταγωνιστήκαμε για το πρωτάθλημα, αλλά ζεις και μαθαίνεις.

Ολοκληρώθηκε η σεζόν, όντας πρώτος σε μέσο όρο πόντων στη λίγκα, στο τοπ 10 των ασίστ, των κλεψιμάτων και του συστήματος αξιολόγησης, κάτι που δείχνει ότι η σκληρή δουλειά το προηγούμενο καλοκαίρι απέδωσε. Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές προπονήσεις και να εξελίξω το παιχνίδι μου σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Για ακόμα μια φορά, την αγάπη μου στο σύλλογο της Κύμης και στους φιλάθλους. «Τρέχει» εξαιρετικά ο οργανισμός. Ευχαριστώ Χαλκίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ