Συνεχίζει με Καστρίτη η Κύμη

Συνεχίζει με Καστρίτη η Κύμη

Η ομάδα της Εύβοιας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ελληνα τεχνικό, μετά τη φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Στον πάγκο της Κύμης και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Ελληνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Εύβοιας για έναν ακόμα χρόνο.

Η Κύμη τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Basket League. Το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη ξεκίνησε με 0-6 το πρωτάθλημα, ωστόσο, στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά του και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 7η θέση.

Ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Ελληνα τεχνιού και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν. «Οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Κύμης.

H ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα βρίσκεται και την σεζόν 2018/19 στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!

Οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν! Για αυτόν τον λόγο εξαρχής η πρόθεση του προέδρου της Κύμης κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου και του προπονητή κ. Γιάννη Καστρίτη ήταν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Έπρεπε να συναντηθούν όμως και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν επισημοποιήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού προπονητή. Η τελευταία εκκρεμότητα διευθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι, καθώς οι δύο άντρες συναντήθηκαν και έθεσαν επί τάπητος τις σκέψεις, τους στόχους και τα «θέλω» τους για την νέα σεζόν. Αμφότεροι διαπίστωσαν ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια απόψεων, οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Από σήμερα λοιπόν ο κόουτς Καστρίτης και η διοίκηση της Κύμης ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό για την σεζόν 2018/19, με στόχο η ομάδα της Εύβοιας να είναι ακόμα πιο δυνατή από την εξαιρετική φετινή χρονιά. Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ