Μηνύσεις, αυτόφωρο και… σκληρό ροκ

Μηνύσεις, αυτόφωρο και… σκληρό ροκ

Στο τμήμα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν μέλη της ΚΕΔ και διαιτητές, λόγω ηλικίας δεν πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

Τα… τροχιοδεικτικά βλήματα έδωσαν τη θέση τους στα βαριά πολυβόλα και πλέον ο… ακήρυχτος πόλεμος μετατράπηκε σε μάχη χαρακωμάτων. Κι αν κρίνουμε από τη σφοδρότητα, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο σκληρή.

Πλέον είναι μάχη επιβίωσης, με τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές να στέλνουν στο αυτόφωρο τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!…

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Ο Γιάννης Φούφης κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Σπύρο Γκόντα πήγαν στα γραφεία στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου συνεδρίαζε η ΚΕΔ. Ρώτησαν γιατί τα ονόματά τους δεν είναι στην κληρωτίδα για τους τελικούς του πρωταθλήματος, παρότι υπάρχει σχετική δικαστική (αμετάκλητη) απόφαση από το ΑΣΕΑΔ.

Στην αρχή εισέπραξαν ειρωνείες, δεν πήραν καμία ουσιαστική απάντηση κι ενημέρωσαν ότι σκοπεύουν να προσφύγουν σε ένδικα μέσα.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε ο δικηγόρος τους (Γιάννης Μαύρος) κι οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση για «παραβίαση δικαστικής εντολής», αφού τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ αρνήθηκαν να εφαρμόσουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης κι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ακολούθησαν και κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση. Ο Γιάννης Μαύρος απαίτησε να κρατηθούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, τα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Όταν ειπώθηκε ότι αυτό θα σήμαινε πως κι ο Σπύρος Γκόντας θα περνούσε ώρες στο αυτόφωρο, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Δεν με πειράζει, είναι κι αυτή μια εμπειρία».

Ο Κώστας Κορομηλάς κι ο Κυριάκος Ταβουλαρέας απέδειξε ότι ο Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι ο μοναδικός (τόσο) γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, καθώς φρόντισαν να εξαφανιστούν.

Σταμάτησαν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο

Την ώρα που γίνονταν όλα αυτά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει από το ΟΑΚΑ, όμως το όνομά του ήταν μεταξύ εκείνων που οι διαιτητές της Ευρωλίγκας μήνυσαν, οπότε οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος αφού πρώτα άρχισε να φωνάζει, στη συνέχεια κάλεσε τον δικηγόρο του (Καραχάλιος) και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα απέφυγε (λόγω ηλικίας) τη βάσανο του αυτοφώρου.

Αντιλαμβάνεστε πως το πράγμα… χόντρυνε και ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του έργου, καθώς η συνέχεια θα είναι πιο σκληρή.

Έρχεται νέα μήνυση

Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης (θα οριστεί τακτική δικάσιμος), αλλά στον επόμενο ορισμό, οι δύο διαιτητές θα προβούν σε αντίστοιχη κίνηση. Αν δεν συμπεριληφθούν τα ονόματά τους στην κληρωτίδα, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή μέχρι το αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ (δεν είναι μεγάλη απόσταση) και θα καταθέσουν νέα μήνυση!

Σημειώστε μια λεπτομέρεια: Η όλη δράση, η προσφυγή στη δικαιοσύνη, έγινε αφότου είχε τελειώσει ο ορισμός (κλήρωση) των διαιτητών των τελικών, έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ