ΑΕΚ : Έκλεισε Γιαννόπουλο!

ΑΕΚ : Έκλεισε Γιαννόπουλο!

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται απλώς κοντά στον Χάρη Γιαννόπουλο, όπως σας ενημέρωσε to10.gr πριν από λίγο, αλλά, όπως φαίνεται, τον έκλεισε κιόλας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Κωστής Ζομπανάκης επικοινώνησαν και συμφώνησαν να γίνει η μεταγραφή, άλλωστε και ο παίκτης, όπως γίνεται γνωστό, είχε αρχίσει να εκδηλώνει τάσεις φυγής από πέρυσι, και […]

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται απλώς κοντά στον Χάρη Γιαννόπουλο, όπως σας ενημέρωσε to10.gr πριν από λίγο, αλλά, όπως φαίνεται, τον έκλεισε κιόλας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Κωστής Ζομπανάκης επικοινώνησαν και συμφώνησαν να γίνει η μεταγραφή, άλλωστε και ο παίκτης, όπως γίνεται γνωστό, είχε αρχίσει να εκδηλώνει τάσεις φυγής από πέρυσι, και τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία δεν επιθυμούσε να την αφήσει να χαθεί.

Οι όροι με τους οποίους θα γίνει η μεταγραφή δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το βέβαιο είναι πως επειδή ο Γιαννόπουλος δεσμευόταν με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, το Ρέθυμνο θα αποζημιωθεί. Είτε με κάποιο buy out είτε με κάποιον ή κάποιους δανεικούς από την ΑΕΚ είτε και με τα δύο μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ