Επιστρέφει ο Πεδουλάκης στο Περιστέρι

Επιστρέφει ο Πεδουλάκης στο Περιστέρι

Όλα δείχνουν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θα επιστρέψει στους πάγκους της Basket League για να κοουτσάρει την ομάδα της πόλης του, την ομάδα από την οποία άρχισε τη σταδιοδρομία του στο μπάσκετ και την υπηρέτησε για πολλά χρόνια τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Το Περιστέρι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε κατ’ […]

Όλα δείχνουν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θα επιστρέψει στους πάγκους της Basket League για να κοουτσάρει την ομάδα της πόλης του, την ομάδα από την οποία άρχισε τη σταδιοδρομία του στο μπάσκετ και την υπηρέτησε για πολλά χρόνια τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Το Περιστέρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι για κάποιο διάστημα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου ήταν ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος όμως δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε. Έτσι οι Φίλιππος Κότσης και Ανδρέας Πολέμης, που έχουν την ευθύνη των επιλογών, στράφηκαν στον Πεδουλάκη, που έτσι κι αλλιώς και για πολλούς λόγους αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για την ομάδα, η οποία επέστρεψε φέτος στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ