Στην αναμονή για Γκιστ

Την επομένη της νίκης στον τρίτο τελικό των πλέι οφ δεν είχε προγραμματιστεί προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Όποιος ήθελε μπορούσε να πάει στο γήπεδο, αλλά κανείς δεν ήταν υποχρεωμένος, συνεπώς την Τρίτη θα φανεί με ασφάλεια αν ο Τζέιμς Γκιστ θα είναι σε θέση να προπονηθεί και άρα να υπολογίζεται κανονικά για τον τέταρτο τελικό στο […]

Στην αναμονή για Γκιστ | to10.gr

Την επομένη της νίκης στον τρίτο τελικό των πλέι οφ δεν είχε προγραμματιστεί προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Όποιος ήθελε μπορούσε να πάει στο γήπεδο, αλλά κανείς δεν ήταν υποχρεωμένος, συνεπώς την Τρίτη θα φανεί με ασφάλεια αν ο Τζέιμς Γκιστ θα είναι σε θέση να προπονηθεί και άρα να υπολογίζεται κανονικά για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός χτύπησε δύο φορές στον τρίτο τελικό, σε μία φάση με τον Σίνγκλετον και σε άλλη μία με τον Σπανούλη, χωρίς ωστόσο να έχει πάθει κάτι σοβαρό. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα είναι, για το οποίο την Δευτέρα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Επειδή όμως ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την Πέμπτη δεν είναι πολύς, υπάρχει μια μικρή αμφιβολία για το αν θα είναι έτοιμος. Την Τρίτη πάντως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.