Ολυμπιακός : «Μην απαντάτε στις προκλήσεις»

Ενόψει του τέταρτου τελικού η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φίλους της ομάδας να μην παρεκτραπούν, υπενθυμίζοντας μάλιστα τις συνέπειες.

Ολυμπιακός : «Μην απαντάτε στις προκλήσεις» | to10.gr

H KAE Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον κόσμο της ομάδας της, να μην απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση και την ωθήσει στη νίκη μόνο με τη φωνή του.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι σε περίπτωση επεισοδίων είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί η έδρα των «ερυθρόλευκων» κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον 4ο τελικό των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τη φωνή τους και μόνο να δημιουργήσουν τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που κάνει το ΣΕΦ μία από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, καθιστούμε για ακόμα μια φορά σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων στον προσεχή αγώνα, εντός ή εκτός γηπέδου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα μας και η ομάδα μας να υποστεί ανυπολόγιστες ζημίες.

Σε πείσμα όσων θέλουν την ομάδα μας τιμωρημένη και χωρίς τον κόσμο της, οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και πρέπει να μην απαντούν στις προκλήσεις από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ».