Σφαιρόπουλος: «Θέλουμε σαν… τρελοί να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο της ομάδας.

Σφαιρόπουλος: «Θέλουμε σαν… τρελοί να κερδίσουμε» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο (2-1) και πρέπει πάση θυσία να κερδίσει απόψε για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν την έναρξη του τέταρτου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν σαν… τρελοί να κερδίσουν, προκειμένου να φέρουν στα ίσια τη σειρά των τελικών. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, όχι τα νούμερα και πόσα παιχνίδια έχω παίξει. Για μένα είναι σημαντικό να κάνουμε αυτά που πρέπει, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε σαν τρελοί να κερδίσουμε, για να κάνουμε το 2-2. Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά, το ξέρουμε. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Τα παιχνίδια αυτά έχουν μία λογική, μία φιλοσοφία από τους προπονητές. Σε τελική ανάλυση, μετρά η προσωπικότητα των παικτών και αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες με προσωπικότητα».