Ρόμπερτς: «Η άμυνα θα μας δώσει ώθηση στην επίθεση»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα και να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα.

Ρόμπερτς: «Η άμυνα θα μας δώσει ώθηση στην επίθεση» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Τζαμέλ Μακλίν και Μπράιαν Ρόμπερτς νίκησε τον Παναθηναϊκό με 92-76 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού μίλησε για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν μεγάλη έμφαση στην άμυνά τους και θα πρέπει να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα στην επίθεση. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να μην παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι παιχνίδι για τον τίτλο! Απόψε ήταν πιο σωματικό το παιχνίδι, αλλά και μια ιδέα του τι θα γίνει την Κυριακή. Πρέπει να παλέψουμε και να μείνουμε μαζί. Βγαίνουν πολλά συναισθήματα και πρέπει να τα ελέγξουμε. Να μην ενθουσιαστούμε, αλλά ούτε και να απογοητευτούμε. Όλοι θα είναι εναντίον μας, πρέπει να παλέψουμε. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να παίξουμε καλή άμυνα, για να πάρουμε ώθηση στην επίθεση. Το πως θα σκοράρουμε δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να το κάνουμε για να φτάσουμε στον τίτλο».