Ένα μπουκάλι ούζο στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

Ένα μπουκάλι ούζο στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με βάση όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού. Οι διαιτητές σημείωσαν ότι στη διάρκεια του αγώνα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι… ούζο από την εξέδρα, ενώ εκτοξεύτηκαν επίσης βεγγαλικά και κροτίδες και ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα. Σε ό,τι αφορά την […]

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με βάση όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού. Οι διαιτητές σημείωσαν ότι στη διάρκεια του αγώνα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι… ούζο από την εξέδρα, ενώ εκτοξεύτηκαν επίσης βεγγαλικά και κροτίδες και ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα.

Σε ό,τι αφορά την καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι διαιτητές ανέφεραν ότι η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε προσωρινά στα αποδυτήρια επειδή έπεσαν προς τον πάγκο της μπουκάλια με νερό και ξεκόλλησαν κάποιες διαφημιστικές πινακίδες. Μετά από σύντομη παραμονή στα αποδυτήρια επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά.

Αναλυτικότερα στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι 8’50» πριν τη λήξη της Α’ Περιόδου φίλαθλοι της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μικρό γυάλινο μπουκάλι ούζου.

Ταυτόχρονα αναφερόταν σε 12 κροτίδες και τους πυρσούς που άναψαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην εξέδρα, αλλά και για υβριστικά συνθήματα.

Αναφορικά με το δεύτερο ημίχρονο, όπως αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ότι στο «Β’ ημίχρονο ξεκίνησε με 15′ καθυστέρηση γιατί λίγο πριν την έναρξη του, η ομάδα του Ολυμπιακού αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή Α)Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδα πέταξαν μπουκάλια με νερό στον πάγκο της Β’ ομάδα. Β) Οι ίδιοι φίλαθλοι χτυπούσαν τα προστατευτικά του πάγκου της Β’ ομάδας κ’ Γ)Οι ίδιοι φίλαθλοι ξεκόλλησαν προστατευτικά/διαφημιστικά που ήταν τοποθετημένα χαμηλά πίσω από τον πάγκο της Β’ ομάδας.

Κατά την αποχώρηση της Β’ ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της Α’ ομάδα πέταξαν προς το μέρος τους νερά, σε μέλη της αποστολής της Β’ ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ