Περιστέρι : Ενδιαφέρον για Χαραλαμπόπουλο, Παπαμακάριο

Περιστέρι : Ενδιαφέρον για Χαραλαμπόπουλο, Παπαμακάριο

Από τη στιγμή που επέστρεψε στο Περιστέρι και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική, που δεν θα παραμείνει απλώς στην Basket League, αλλά θα σταθεί και θα διεκδικήσει πράγματα την επόμενη σεζόν. Σε αυτή τη φάση κύριο μέλημά […]

Από τη στιγμή που επέστρεψε στο Περιστέρι και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική, που δεν θα παραμείνει απλώς στην Basket League, αλλά θα σταθεί και θα διεκδικήσει πράγματα την επόμενη σεζόν. Σε αυτή τη φάση κύριο μέλημά του είναι να χτίσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας, ο οποίος, καθώς φαίνεται, θα αποτελεί ένα κράμα νεαρών και πιο έμπειρων παικτών.

Τους νεαρούς, που δεν θα προέρχονται από το Περιστέρι, σκέφτεται να τους αντλήσει από τη δεξαμενή των δανεικών, οι οποίοι θα «διακινηθούν» και φέτος στη Basket League από τους μεγάλους. Κι επειδή ξέρει καλά τα παιδιά που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό, γιατί πέρασε από εκεί πρόσφατα και έχει ιδία άποψη, έχει βάλει στο μάτι κατ’ αρχάς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο δανεισμός του διεθνούς φόργουορντ στον ΠΑΟΚ λήγει και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει εκεί. Είναι πολύ πιθανό να δοθεί ξανά δανεικός και σε αυτή την περίπτωση ο Πεδουλάκης τον θέλει στο Περιστέρι. Άλλωστε ήταν αυτός που του έδωσε ευκαιρίες πριν από δύο χρόνια να καθιερωθεί στην πεντάδα του «τριφυλλιού», γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του και μπορεί να τις αξιοποιήσει.

Από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης λέγεται ότι θα ήθελε και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη ή τον Μιχάλη Λούντζη, ο δανεισμός του οποίου στα Τρίκαλα έληξε επίσης. Αν οι «πράσινοι» αποφασίσουν να δώσουν δανεικό κάποιων εκ των δύο ή και τους δύο, θεωρείται βέβαιο ότι το Περιστέρι θα κινηθεί.

Από εκεί και πέρα κι επειδή χρειάζεται και εμπειρία, ο Αργύρης Πεδουλάκης λέγεται ότι θα προτείνει στον Μανόλη Παπαμακάριο να επιστρέψει κι αυτός στο Περιστέρι, να παίξει μία χρονιά ακόμα και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και καθιερώθηκε. Με τον Πεδουλάκη προπονητή και τότε.

Ο Παπαμακάριος, καίτοι κλείνει φέτος τα 38, δεν έχει πει ότι θα σταματήσει και απ’ ό,τι φαίνεται θα αποδεχθεί την πρόταση του πρώτου προπονητή που είχε στην επαγγελματική καριέρα του. Άλλωστε δεν αποκλείεται καθόλου να χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν στο Περιστέρι ως γέφυρα για να μεταβεί στην καριέρα του προπονητή, όπως είχε κάνει και ο Πεδουλάκης πριν από περίπου 25 χρόνια. Και πάλι στο Περιστέρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ