Στον Προμηθέα ο Κασελάκης

Στον Προμηθέα ο Κασελάκης

Ο Προμηθέας συνεχίζει με γοργό ρυθμό το «χτίσιμο» της ομάδας που θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις τη νέα σεζόν με τη συμμετοχή και στο Basketball Champions League. Έτσι, μετά την απόκτηση των Μιχάλη Τσαϊρέλη, Τόνι Μέιερ και την οριστικοποίηση της παραμονής του Οκτάβιους Έλις, προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμα καλού Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά […]

Ο Προμηθέας συνεχίζει με γοργό ρυθμό το «χτίσιμο» της ομάδας που θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις τη νέα σεζόν με τη συμμετοχή και στο Basketball Champions League. Έτσι, μετά την απόκτηση των Μιχάλη Τσαϊρέλη, Τόνι Μέιερ και την οριστικοποίηση της παραμονής του Οκτάβιους Έλις, προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμα καλού Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά από δύο καλά χρόνια στην Αστάνα του Καζακστάν επαναπατρίζεται και θα μετακομίσει στην Πάτρα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα. Η συμφωνία δεν ανακοινώθηκε ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, καθώς ο διεθνής φόργουορντ αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε.

Ο Κασελάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών με την Εθνική ομάδα, και στη συνέχεια πέρασε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κηφισιά πριν αγωνιστεί την τελευταία διετία στην Αστάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ