Πανιώνιος : Μεγάλο φαβορί ο Σκουρτόπουλος

Πανιώνιος : Μεγάλο φαβορί ο Σκουρτόπουλος

Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να αναζητά προπονητή, φαίνεται ωστόσο πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης έχει καταλήξει σε αυτόν, με τον οποίον θέλει να συνεργαστεί. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει προκρίνει την περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς μετά από μια σειρά επαφών και με άλλους υποψηφίους, κρίνει πως αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την ομάδα. Παρ’ όλα […]

Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να αναζητά προπονητή, φαίνεται ωστόσο πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης έχει καταλήξει σε αυτόν, με τον οποίον θέλει να συνεργαστεί. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει προκρίνει την περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς μετά από μια σειρά επαφών και με άλλους υποψηφίους, κρίνει πως αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν είναι δυνατό να μιλήσει κανείς για συμφωνία. Υπάρχει μια μικρή απόσταση στο οικονομικό, η οποία πάντως μπορεί να καλυφθεί, ενώ ένα επιπλέον εμπόδιο είναι το ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής λείπε αυτές τις μέρες με την Εθνική ομάδα στο εξωτερικό. Θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα (η Εθνική θα παίξει την Πέμπτη στο Ισραήλ και μετά θα μεταβεί απ’ ευθείας στην Εσθονία για τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης), οπότε λογικά θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις.

Αν πάντως οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα δουλέψει για δεύτερη φορά στον Πανιώνιο. Τη σεζόν 2012-13 είχε ξεκινήσει στον πάγκο, αλλά μετά από μόλις έξι αγώνες πρωταθλήματος κι ενώ οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεκόρ 5-1, διαφώνησε με τον Ηλία Λιανό και αποχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ