Άρης : Τριπλή ενίσχυση στα γκαρντ

Άρης : Τριπλή ενίσχυση στα γκαρντ

Την ανακοίνωση τριών παικτών ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μπελ, Βεργίνης και Νταλό θα ανήκουν στο ρόστερ του Άρη τη σεζόν 2018-19.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προχώρησε στην ανακοίνωση συνεργασίας τριών παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους. Πρόκειται για τους Γκάρι Μπελ, Δημήτρη Βεργίνη και Μπορίς Ντιαλό.

Ο Γκάρι Μπελ θα αγωνιστεί για άλλον ένα χρόνο στους κιτρινόμαυρους. Ο ύψους 1.88 σούτινγκ γκαρντ την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 6.9 πόντους και 2.5 ριμπάουντ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μέτρησε 9.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Βεργίνης την περσινή σεζόν βρέθηκε στην ομάδα του Λαυρίου αλλά η συμμετοχή του ήταν περιορισμένη κι έτσι περιορίστηκε στους 3.7 πόντους και στις 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ έχει ξαναπαίξει στον Άρη από το 2010 έως το 2012. Το 2012 έφυγε για την Ισπανία και την Μπιλμπάο αλλά επέστρεψε κι ολοκλήρωσε τη χρονιά του πάλι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μπόρις Νταλό, ο οποίος πρόλαβε τη διοίκηση του Άρη κι ανακοίνωσε νωρίτερα στο twitter την μεταγραφή του, είναι 1.96 και αγωνίζεται και στις θέσεις των γκαρντ. Πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο 7.5 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο στη Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ