«Καρφιά» Τζέιμς για τον σχεδιασμό του νέου Παναθηναϊκού

«Καρφιά» Τζέιμς για τον σχεδιασμό του νέου Παναθηναϊκού

Ο Μάικ Τζέιμς μέσω «τιτιβίσματος» σχολιάζει αρνητικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, με αφορμή το θέμα της ανανέωσης του Νίκου Παππά.

Το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς με τον Παναθηναϊκό έληξε στο τέλος της σεζόν αλλά οι «πράσινοι» δεν επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Αμερικάνο κόμπο γκαρντ.

Ο Τζέιμς βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ομάδας, αλλά οι κινήσεις στην Ελλάδα δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

Προ ημερών ο Αμερικάνος γκαρντ είχε σχολιάσει μέσω του προσωπικού του twitter το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της πρώην του ομάδας. Το ζήτημα της ανανέωσης του Νίκου Παππά προκάλεσε το σχολιασμό του Μάικ Τζέιμς.

«Πληρώστε τον, δεν γίνεται να τους αφήσετε όλους να φύγουν» έγραψε συγκεκριμένα ο Αμερικάνος, απαντώντας σ’ ένα φίλαθλο του Παναθηναϊκού που του επισήμανε ότι ο Παππάς ζητάει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ενώ στη συνέχεια κάποιος άλλος φίλαθλος του Παναθηναϊκού του έγραψε ότι θα προτιμούσε η ομάδα να δώσει 1.5 εκατ. ευρώ στον MVP των περσινών τελικών της Μπάσκετ Λιγκ, παρά 1 εκατ. ευρώ στον Παππά. Τότε ο Τζέιμς, που ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Έλληνα συμπαίχτη του, απάντησε : «Εγώ θα πλήρωνα και τους δύο».

Ο Τζέιμς ακολούθως δέχτηκε και κάποιες ερωτήσεις από ακόλουθους του στο twitter αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε ερώτηση ενός εξ αυτών για τον αν πρόκειται να αγωνιστεί την Κίνα, ο Τζέιμς απάντησε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Κινέζικου Πρωταθλήματος, αλλά δεν αποτελεί προτίμηση του η Κίνα. Ενώ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ομάδα του Eurocup, παρά στην Κίνα.

Σε άλλη ερώτηση για το αν η Ζαλγκίρις θα μπορούσε να είναι η επόμενη ομάδα του, απάντησε πως δεν το νομίζει αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Ο Μάικ Τζέιμς στο διάστημα της σεζόν που αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό είχε 16.2 πόντους, 4.1 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ