Μουράτος: «Ιστορική ομάδα το Περιστέρι, τεράστια μορφή ο Πεδουλάκης»

Μουράτος: «Ιστορική ομάδα το Περιστέρι, τεράστια μορφή ο Πεδουλάκης»

Ο 21χρονος γκαρντ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μουράτος, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

Ο 21χρονος γκαρντ λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόκειται για μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ επισήμανε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας.

«Πήρα πάρα πολύ εύκολα την απόφαση να έρθω στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, η οποία κατάφερε να επιστρέψει στην Α1 μετά από 5 χρόνια. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου είναι μεγάλες και ταυτίζονται με τις δικές, γεγονός που με έκανε  να αποφασίσω πάρα πολύ εύκολα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από τα θετικά στοιχεία που έπαιξαν τον σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Ο κόουτς Πεδουλάκης είναι μία τεράστια μορφή στο ελληνικό μπάσκετ, έχει αναδείξει ουκ ολίγους αθλητές και όπως είπα και πριν, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να βρίσκομαι στην οικογένεια του Περιστερίου. Η ομάδα έχει όραμα, φαίνεται πως χτίζει κάτι πάρα πολύ καλό, πολύ όμορφο και με προοπτική γι΄ αυτό και εγώ, πολύ γρήγορα και άμεσα επέλεξα να έρθω και να γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας».

Κλείνοντας, τόνισε: «Έχω μεγαλώσει στα Δυτικά προάστια και ξέρω την ιστορία του Περιστερίου, το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Στις μικρές κατηγορίες μάλιστα, όταν ήμουν, παίζαμε και αντίπαλοι και δεν σου κρύβω πως από μικρός είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στον σύλλογο»!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ