Παπαπέτρου : Βήμα-βήμα για το ΟΑΚΑ

Παπαπέτρου : Βήμα-βήμα για το ΟΑΚΑ

Παπαπέτρου και Παναθηναϊκός «χτίζουν» την επικείμενη συμφωνία τους με τον 24χρονο να είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία

Ολοένα και πιο κοντά στη συμφωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου φτάνει ο Παναθηναϊκός, που είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις πιο σημαντικές μετακινήσεις του καλοκαιριού.

Η διοίκηση των πρασίνων αμέσως μετά το «διαζύγιό» του με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε τις επίσημες επαφές με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, προσπαθώντας να βρουν τη «χρυσή τομή».

Στόχος των πρασίνων εξάλλου ήταν να μην αφήσουν να… χρονίσει η υπόθεση, ώστε να αποφύγουν πιθανές «σφήνες» άλλων ομάδων και κυρίως να μην μετατραπεί σε σίριαλ η προσπάθεια για την απόκτησή του.

Οι δυο πλευρές βαδίζουν αργά αλλά σταθερά προς την ολοκλήρωση της υπόθεσης, καθώς έχει βρεθεί «κοινός τόπος» στο οικονομικό, αλλά δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία.

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τις πληροφορίες για οριστική συμφωνία, καθώς θεωρούν πως οι συζητήσεις θα πρέπει να προχωρήσουν βήμα- βήμα με τις δυο πλευρές να μένουν έξω από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εκείνο που είναι σίγουρο όμως είναι το γεγονός ότι Παπαπέτρου και Παναθηναϊκός έχουν μπει σε… τροχιά σύμπλευσης, έχοντας κοινή κατεύθυνση να φτάσουν στην επίτευξη της συμφωνίας.

«Και ο Νίκος Λώτσος, αλλά κυρίως ο Ιωάννης είναι πολύ σοβαροί και δεν θα διαρρεύσουν κάτι περισσότερο από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν» ανέφεραν οι πράσινοι που δεν διέψευδαν πως υπάρχει συζήτηση και διαπραγμάτευση, αλλά υποστήριζαν πως για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία.

Τα βήματα συνεπώς γίνονται αργά, είναι σταθερά και μικραίνουν ολοένα και περισσότερο την έτσι κι αλλιώς μικρή απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ