Έκλεισε Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός!

Έκλεισε Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου. Στράφηκε στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις μαζί του, φαίνεται ότι συμφώνησε να τον εντάξει στο ρόστερ του. Ο Βεζένκοφ έχει όλα όσα χρειαζόταν ο Ντέιβιντ Μπλατ για να καλύψει το κενό του Παπαπέτρου. Έχει ελληνικό διαβατήριο (κι […]

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου. Στράφηκε στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις μαζί του, φαίνεται ότι συμφώνησε να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Βεζένκοφ έχει όλα όσα χρειαζόταν ο Ντέιβιντ Μπλατ για να καλύψει το κενό του Παπαπέτρου. Έχει ελληνικό διαβατήριο (κι αυτό είναι το πιο βασικό), παίζει σχεδόν στην ίδια θέση με τον «Πάπι», καθώς αυτός είναι καθαρό «τεσσάρι», και έχει δίψα για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Διότι η αλήθεια είναι ότι τα τρία τελευταία χρόνια στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε φεύγοντας το καλοκαίρι του 2015 από τον Άρη. Στην πραγματικότητα έκανε μόνο μία καλή χρονιά, το 2016-17 όταν με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα είχε 7,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, και πέραν αυτής τίποτα σημαντικό.

Φέτος μάλιστα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, πέρασε οριστικά στο περιθώριο, μάλιστα «κόπηκε» και από το ρόστερ των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ