ΑΕΚ : «Χλωμιάζει» η παραμονή Βασιλόπουλου

ΑΕΚ : «Χλωμιάζει» η παραμονή Βασιλόπουλου

Σε μια μικρή αλλαγή του μεταγραφικού της πλάνου φαίνεται πως προχωρά η ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι. Ενώ αρχικά προσανατολιζόταν να αποκτήσει από τρεις ξένους για τις δύο θέσεις των γκαρντ και τις δύο των ψηλών και να πορευθεί με δύο Έλληνες στη θέση «3», τώρα δείχνει να ψάχνει ξένο και για τη […]

Σε μια μικρή αλλαγή του μεταγραφικού της πλάνου φαίνεται πως προχωρά η ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι. Ενώ αρχικά προσανατολιζόταν να αποκτήσει από τρεις ξένους για τις δύο θέσεις των γκαρντ και τις δύο των ψηλών και να πορευθεί με δύο Έλληνες στη θέση «3», τώρα δείχνει να ψάχνει ξένο και για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Ο Μπάνκι φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ξένου για κάθε θέση της πεντάδας, από το «1» ως το «5», ενώ ο έκτος ξένος θα είναι είτε γκαρντ είτε ψηλός, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των άλλων παικτών που θα αποκτηθούν και ανάλογα με το αν κάποιος από τους νεαρούς θα πείσει ή όχι τον Ιταλό προπονητή ότι μπορεί να πάρει θέση στη 12άδα. Γιατί υπάρχει και αυτό το σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η αλλαγή πλάνου φαίνεται πως καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, η οποία αρχικά εθεωρείτο περίπου δεδομένη. Αν η ΑΕΚ αποκτήσει ξένο για τη θέση «3» και με δεδομένο ότι έχει ήδη αποκτήσει και τον Χάρη Γιαννόπουλο, τότε δεν υπάρχει χώρος για τον πολύπειρο διεθνή φόργουορντ.

Ο τελευταίος είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έχει λήξει και έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από το Περιστέρι, ενώ τελευταία ακούγεται πως τον θέλει και ο Πανιώνιος. Ωστόσο δεν θέλει να πάρει την απόφασή του πριν μιλήσει με την ΑΕΚ, η οποία για την ώρα δεν δείχνει κάποια ιδιαίτερη σπουδή να έρθει σε επαφή μαζί του. Πιθανότατα κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά το ότι δεν βιάζεται, φανερώνει μάλλον και τις προθέσεις της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ