Στη… γωνία για Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός!

Στη… γωνία για Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός!

Ο 21χρονος σέντερ κάνει δεύτερες σκέψεις για επιστροφή στην Ευρώπη και οι πράσινοι είναι σε έτοιμοι για όλα.

Η τρίτη απόπειρα του Γιώργου Παπαγιάννη να παίξει μεγάλο μπάσκετ στο ΝΒΑ και να παρουσιάσει τα τεράστια προσόντα του φαίνεται πως ξεκινά με κακές προοπτικές.

Στο Σάμερ Λιγκ η συμμετοχή του ήταν αναιμική, ο ρόλος του με την ομάδα του Πόρτλαντ ήταν εμφανώς υποβαθμισμένος και σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις δυνατότητές τους με συνέπεια ο παίκτης και το περιβάλλον του να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Οι Σακραμέντο Κινγκς τον παραχώρησαν στο Πόρτλαντ, αλλά και πάλι οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του είναι δυσοίωνες. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του τέθηκε ως επιλογή να παραχωρηθεί στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ και να περιμένει κάποιο σήμα για να ενεργοποιηθεί ή να μείνει και να έχει περιορισμένο ρόλο, αρκούμενος μόνο στο να μπαίνει και να… υποδύεται τον ξυλοκόπο της ομάδας.

Να κάνει δηλαδή φάουλ σκοπιμότητας, να ρίχνει «ξύλο», να κάνει σκριν στα συστήματα και να έχει ουσιαστικά βοηθητικό ρόλο.

Η προοπτική αυτή ασφαλώς και δεν τον ικανοποιεί με δεδομένη την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να πείσει τους σκάουτερς και να πάρει το Νο 13 στο ντραφτ, αλλά και τα αδιαμφισβήτητα προσόντα που διαθέτει.

Περιμένει να έχει μια συζήτηση με τους παράγοντες των Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη. Ηδη σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βολιδοσκοπηθεί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, κάτι που ασφαλώς έχει φτάσει στα ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι λοιπόν έχοντας συνεχώς επαφή με τον Παπαγιάννη και το περιβάλλον του είναι σε στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τα δικαιώματά του ή ακόμα και να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την απόφαση του 21χρονου χαρισματικού σέντερ. Αν δηλαδή θα επιμείνει στο «αμερικάνικο όνειρο» ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ