Μπρέι : Αντί για Άρη, πάει Γερμανία

Μπρέι : Αντί για Άρη, πάει Γερμανία

Ο Τι Τζέι Μπρέι έπαιξε τη σεζόν που τελείωσε στον Κολοσσό και είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Αγγέλου, που τον ήθελε στον Άρη, κυρίως λόγω του καλού του σουτ. Όμως οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν καλά, κάποια στιγμή ο Άρης έβγαλε και την ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό πως σταματούσε προσωρινά τις συζητήσεις με […]

Ο Τι Τζέι Μπρέι έπαιξε τη σεζόν που τελείωσε στον Κολοσσό και είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Αγγέλου, που τον ήθελε στον Άρη, κυρίως λόγω του καλού του σουτ. Όμως οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν καλά, κάποια στιγμή ο Άρης έβγαλε και την ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό πως σταματούσε προσωρινά τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του, και ο Μπρέι βαρέθηκε να περιμένει.

Πήγε λοιπόν στη Γερμανία και συμφώνησε με τη Ράστα Φέχτα. Θα αγωνιστεί του χρόνου στη Μπουντεσλίγκα και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω instagram. Λίγο αργότερα ακολούθησαν και τα τοπικά μέσα.

Season 5 is taking me to Germany to play with @rastavechta in the BBL. Orange and black has always been a great color combo for me! See you soon Germany!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TJ Bray (@tjbray5) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ