Η ΑΕΚ πήρε Διαμάντη

Η ΑΕΚ πήρε Διαμάντη

Παίκτες για την πρώτη ομάδα της η ΑΕΚ δεν βιάζεται να αποκτήσει ερευνώντας προσεκτικά την αγορά, όμως το παιδομάζωμα για τις ακαδημίες της συνεχίζεται εντατικά. Το νέο απόκτημα είναι ένας 15χρονος νεαρός από τον Μάκαρο Άμφισσας ονόματι Αχιλλέας Διαμάντης (15, 1,86), ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ και ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την […]

Παίκτες για την πρώτη ομάδα της η ΑΕΚ δεν βιάζεται να αποκτήσει ερευνώντας προσεκτικά την αγορά, όμως το παιδομάζωμα για τις ακαδημίες της συνεχίζεται εντατικά. Το νέο απόκτημα είναι ένας 15χρονος νεαρός από τον Μάκαρο Άμφισσας ονόματι Αχιλλέας Διαμάντης (15, 1,86), ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ και ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Ένωση, που έχει κατ’ αρχήν τριετή διάρκεια.

Ακολούθως εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από την ΚΑΕ:

«H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι συνήψε σήμερα (16/07) συμφωνία τριετούς διαρκείας με τη Διοίκηση του Μάκαρου Άμφισσας για την παραχώρηση του αθλητή Αχιλλέα Διαμάντη (15 χρ., 1μ.86).

Το επόμενο διάστημα με αφορμή τη μεταγραφή του αθλητή πρόκειται να υπογραφεί «πρωτόκολλο» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μάκαρο σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η ΑΕΚ Β.C. ευχαριστεί τη Διοίκηση του συλλόγου της Φωκίδας για τη συνεργασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ