Παίρνει Μπράουν ο Προμηθέας (vid)

Παίρνει Μπράουν ο Προμηθέας (vid)

Ο Πράδερ έφυγε από την Πάτρα, αλλά ο Προμηθέας βρήκε άλλον παίκτη στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, που μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Ο λόγος για τον Ρίον Μπράουν (27, 1.98), ο οποίος είναι χαρισματικός σκόρερ και «δολοφόνος» έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Πέρυσι έπαιξε στη γαλλική Ντιζόν, όπου σκόραρε 12,5 […]

Ο Πράδερ έφυγε από την Πάτρα, αλλά ο Προμηθέας βρήκε άλλον παίκτη στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, που μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Ο λόγος για τον Ρίον Μπράουν (27, 1.98), ο οποίος είναι χαρισματικός σκόρερ και «δολοφόνος» έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

Πέρυσι έπαιξε στη γαλλική Ντιζόν, όπου σκόραρε 12,5 πόντους ανά αγώνα με ποσοστό 42% στα τρίποντα. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μαϊάμι και στην Ευρώπη έχει παίξει επίσης στο Βέλγιο με την ομάδα τω Βρυξελλών, στη Χάποελ Τελ Αβίβ και στη Φινλανδία με την Κατάγια.

Η μεταγραφή του στον Προμηθέα δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά θα κλείσει και όταν συμβεί αυτό, θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις της ομάδας της Πάτρας στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς το ρόστερ έχει συμπληρωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ