Κλείνει Μιλόσεβιτς το Λαύριο

Κλείνει Μιλόσεβιτς το Λαύριο

Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμο να ολοκληρώσει το Λαύριο, καθώς έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Τον 33χρονο φόργουορντ, που καθιερώθηκε στη Basket League με την ΑΕΚ και πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην Πάτρα βοηθώντας τον Προμηθέα να φτάσει στην 3η θέση και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή για το […]

Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμο να ολοκληρώσει το Λαύριο, καθώς έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Τον 33χρονο φόργουορντ, που καθιερώθηκε στη Basket League με την ΑΕΚ και πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην Πάτρα βοηθώντας τον Προμηθέα να φτάσει στην 3η θέση και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή για το Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας ήθελε αρχικά να κρατήσει τον Μιλόσεβιτς, όμως στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ τους δεν βρέθηκε άκρη στο οικονομικό. Ο Βόσνιος ζήτησε χρήματα που οι Πατρινοί δεν ήθελαν να δώσουν, υπολογίζοντας την ηλικία του και τα προβλήματα τραυματισμών που έβγαλε πέρυσι, αυτός δεν υποχώρησε κι έτσι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους.

Το Λαύριο, που καραδοκούσε, άρπαξε την ευκαιρία και προσέγγισε τον Μιλόσεβιτς, ο οποίος δέχθηκε και μία κρούση από τον Άρη. Όμως το Λαύριο κινήθηκε μεθοδικά και απ’ ό,τι φαίνεται εξασφάλισε το «ναι» του Βόσνιου. Το μόνο που μένει, όπως όλα δείχνουν, είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ