Άρης: Συνεργασία με την Athlenda

Άρης: Συνεργασία με την Athlenda

Η ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναζήτησης νέων ταλέντων .

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Αρης ήρθαν σε συμφωνία με το πρόγραμμα αναζήτησης νέων ταλέντων Athlenda Career program. Συνεργασία που έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το Athlenda Career Program. Επέλεξε να γίνει μέλος του νέου αυτού προγράμματος του Athlenda με σκοπό την εύρεση πιο στοχευμένων παικτών, που θα ενταχθούν στην ομάδα για τη σεζόν 2018-2019.

Με το career program του Athlenda, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αναζητήσει νέα ταλέντα ικανά να ανταποκριθούν στο όραμα του  προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου. Συγκεκριμένα ο coach ανακοίνωσε το JOB OPENING της ομάδας μέσα στο Athlenda, καλώντας νέους αθλητές να δείξουν τις ικανότητές τους, κάνοντας apply στο Job Opening.

Ήδη η ομάδα έχει δεχτεί πολλές αιτήσεις μέσα από το Athlenda Career Program και ξεκίνησε να βλέπει προφίλ παικτών ικανών να ενταχθούν ομαλά στην ομάδα. Δες το σχετικό video ΕΔΩ.

Εάν θέλεις να πάρεις μέρος στο JOB OPENING το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μπασκετικό προφίλ στο www.athlenda.com και να κάνεις apply στο ARIS B.C JOB OPENIΝG».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ