Ψάχνει… διαμάντια στην Τουρκία ο Λάσκαρης

Ψάχνει… διαμάντια στην Τουρκία ο Λάσκαρης

Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ασχολούντυαι με το εμπόριο πολύτιμων λίθων ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ΚΑΕ Άρης, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά πρόκειται για την εταιρία με την επωνυμία «Storks», με επικεφαλής τον Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Συζήτησαν με τη διοίκηση των «κιτρίνων» και το πρωί ξεναγήθηκαν στο Nick Galis […]

Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ασχολούντυαι με το εμπόριο πολύτιμων λίθων ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ΚΑΕ Άρης, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά πρόκειται για την εταιρία με την επωνυμία «Storks», με επικεφαλής τον Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων

Συζήτησαν με τη διοίκηση των «κιτρίνων» και το πρωί ξεναγήθηκαν στο Nick Galis Hall, αλλά και στο Μουσείο της ΚΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νίκος Λάσκαρης, ψάχνει για έσοδα και για αυτό συνομιλεί με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Στους χώρους του γηπέδου τους ξενάγησε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Μάνος Λάσκαρης. Η ΚΑΕ στη συνέχεια δώρισε προϊόντα του Άρη από τη μπουτίκ της ομάδας.

Ο Νίκος Λάσκαρης θα συναντηθεί και το άμεσο μέλλον με τους επιχειρηματίες και το αργότερο ως το τέλος του μήνα αναμένονται εξελίξεις. Οι συζητήσεις δεν αφορούν την εξαγορά μετοχών, αλλά κάποια χορηγία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ