Έκλεισε Πόιντερ ο Πανιώνιος

Έκλεισε Πόιντερ ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών και μετά τους Μπριτ και Σκιν είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή. Αυτή του ΣερΝτόμινικ Πόιντερ (26, 1,98), με τον οποίον έχει συμφωνήσει προφορικά. Πρόκειται για έναν Αμερικανό γκαρντ, που μπορεί να παίξει και ως σμολ φόργουορντ, απόφοιτο του πανεπιστημίου Σεντ Τζονς. Από το 2016, […]

Ο Πανιώνιος συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών και μετά τους Μπριτ και Σκιν είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή. Αυτή του ΣερΝτόμινικ Πόιντερ (26, 1,98), με τον οποίον έχει συμφωνήσει προφορικά.

Πρόκειται για έναν Αμερικανό γκαρντ, που μπορεί να παίξει και ως σμολ φόργουορντ, απόφοιτο του πανεπιστημίου Σεντ Τζονς. Από το 2016, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχει παίξει στο Ισραήλ (Χάποελ Εϊλάτ και Ιρόνι Κιριάτ) και στο Λίβανο, ενώ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρωτάθλημα με την Άλμπα Φεχερβάρ.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, ο Πανιώνιος έχει αποστείλει το συμβόλαιο στον Πόιντερ και το αναμένει πίσω υπογεγραμμένο ώστε να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης προχωρούν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Πανιώνιος αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αμερικάνου φόργουορντ, Sir’ Dominic Pointer, στον οποίο έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ