Παπαμακάριος: «Μόνο κέρδος από το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του ΓΣΛ Φάρου με τον Παναθηναϊκό και πως η ομάδα του μπορεί να έχει μόνο κέρδη από το συγκεκριμένο ματς. Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαμακάριος στο blog Του στον ΕΣΑΚΕ: Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό και πολλοί θεωρούν ότι τα λόγια δεν […]

Παπαμακάριος: «Μόνο κέρδος από το ματς με τον Παναθηναϊκό» | to10.gr

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του ΓΣΛ Φάρου με τον Παναθηναϊκό και πως η ομάδα του μπορεί να έχει μόνο κέρδη από το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαμακάριος στο blog Του στον ΕΣΑΚΕ:

Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό και πολλοί θεωρούν ότι τα λόγια δεν έχουν σημασία. Εγώ διαφωνώ και θα πω, ότι μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτό το παιχνίδι.

Ο θεωρητικά αδύναμος δυναμώνει όταν αγωνίζεται απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Τουλάχιστον να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα. Αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, ακόμη κι όταν παίζουμε με ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Είναι και ευκαιρία για τον κόσμο της Λάρισας να δει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα χαρούμε πολύ να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα και τους περιμένουμε όλους.

«
»