«Γκρίνια» για το… μαύρο της ΕΡΤ στην Basket League!

Ουσιαστικά χωρίς τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, καθώς όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ λόγω τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν μόνο οι αγώνες Αρης- ΑΕΚ το Σάββατο και Κύμη- Ολυμπιακός την Κυριακή. Η ανακοίνωση: «Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης […]

«Γκρίνια» για το… μαύρο της ΕΡΤ στην Basket League! | to10.gr

Ουσιαστικά χωρίς τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, καθώς όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ λόγω τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν μόνο οι αγώνες Αρης- ΑΕΚ το Σάββατο και Κύμη- Ολυμπιακός την Κυριακή.

Η ανακοίνωση: «Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος-Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings-Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries-Λαύριο Megabolt. Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης-ΑΕΚ. Σε όλους του αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ομάδων που θα φιλοξενούσαν τις αναμετρήσεις, διότι είχαν υπολογίσει αρκετά έσοδα από τις διαφημίσεις και τις συμφωνίες τους με τους χορηγούς τους. Μάλιστα υπήρξε και έντονη διαμαρτυρία στον ΕΣΑΚΕ για το ζήτημα αυτό, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν πως τα προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα για τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» υπήρξε πρόβλημα με τις πολλές ζωντανές συνδέσεις (link) που απαιτούνταν για να καλυφθούν όλες αυτές οι αναμετρήσεις, πολλές εκ των οποίων διεξάγονται μακριά από την Αθήνα.