Η Σάρατοφ «ψηφίζει» BCL

Η τάση αντί-Eurocup, που άρχισε να λανσάρει η ΑΕΚ απορρίπτοντας την πρόσκληση της Ευρωλίγκας για συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της και για την οποία έγραψε η ισπανική Marca, φαίνεται πως αρχίζει να εκδηλώνεται. Στη Ρωσία ο πρόεδρος της Σάρατοφ, Βλαντιμίρ Ροντιόνοφ, έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της Ιζβέστια και παρέσχε ψήφο εμπιστοσύνης στο […]

Η Σάρατοφ «ψηφίζει» BCL | to10.gr

Η τάση αντί-Eurocup, που άρχισε να λανσάρει η ΑΕΚ απορρίπτοντας την πρόσκληση της Ευρωλίγκας για συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της και για την οποία έγραψε η ισπανική Marca, φαίνεται πως αρχίζει να εκδηλώνεται.

Στη Ρωσία ο πρόεδρος της Σάρατοφ, Βλαντιμίρ Ροντιόνοφ, έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της Ιζβέστια και παρέσχε ψήφο εμπιστοσύνης στο Basketball Champions League.

«Αν δεχτούμε πρόσκληση από το Eurocup, θα τη σκεφτούμε. Προς το παρόν όμως, η δική μας προτεραιότητα είναι το BCL. Είναι μία διοργάνωση που προσφέρει πολύ καλύτερες συνθήκες για εμάς», είπε ο Ροντιόνοφ, ο οποίος μιλά ασφαλώς εκ πείρας. Διότι η Σάρατοφ αγωνίστηκε φέτος στο BCL και ξέρει από πρώτο χέρι τις συνθήκες που επικρατούν.