ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους καλύτερους του BCL (pic)

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους καλύτερους του BCL (pic)

Το Basketball Champions League έχει ξεκάθαρα ελληνική σφραγίδα. Όχι μόνο επειδή φέτος τροπαιούχος ήταν η ΑΕΚ, αλλά κυρίως διότι στα δύο χρόνια ζωής της διοργάνωσης οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν σε αυτήν. Πράγμα που αποδεικνύεται και με αριθμούς. Το BCL έδωσε στη δημοσιότητα την κατάταξη των ομάδων, που έχουν πάρει μέρος στη διοργάνωση αυτή τη διετία, […]

Το Basketball Champions League έχει ξεκάθαρα ελληνική σφραγίδα. Όχι μόνο επειδή φέτος τροπαιούχος ήταν η ΑΕΚ, αλλά κυρίως διότι στα δύο χρόνια ζωής της διοργάνωσης οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν σε αυτήν. Πράγμα που αποδεικνύεται και με αριθμούς.

Το BCL έδωσε στη δημοσιότητα την κατάταξη των ομάδων, που έχουν πάρει μέρος στη διοργάνωση αυτή τη διετία, και μέσα στην πρώτη ομάδα βρίσκονται και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Η Ένωση βρίσκεται στην 4η θέση με 78 βαθμούς κι αυτό το οφείλει εν πολλοίς στην κούπα που σήκωσε φέτος. Ο δε ΠΑΟΚ, με σταθερές προκρίσεις στη φάση των «16» της διοργάνωσης, έχει σκαρφαλώσει στη 10η θέση με 53 βαθμούς.

Η πιο πετυχημένη ομάδα στη διοργάνωση μέχρι σήμερα είναι η περσινή τροπαιούχος Τενερίφε, που συγκεντρώνει 88 βαθμούς. Ακολουθεί η Μπάνβιτ με 83, η Λούντβιγκσμπουργκ με 80 και η ΑΕΚ με 78.

Πίσω από την Ένωση βρίσκονται η Μπεσίκτας με 65, η Βενέτσια με 63, οι Νεπτούνας, Νίμπουρκ, Στρασμπούρ με 58 έκαστη και ο ΠΑΟΚ με 53 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ