Άρης : Ο Δημήτρης Γουλιέμος στις διεργασίες του Champions League

Άρης : Ο Δημήτρης Γουλιέμος στις διεργασίες του Champions League

Ο Άρης τοποθετήθηκε στο Α' από τα τέσσερα συνολικά γκρουπ δυναμικότητας της Προκριματικής φάσης του Basketball Champions League, ενόψει της αυριανής (11/07) κλήρωσης.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήταν παρόντας στις διεργασίες του Champions League ενόψει της νέας σεζόν, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (Τρίτη 10/7), στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο Δημήτρης Γουλιέλμος συμμετείχε σήμερα (10/07) στο Season Preparation Club Workshop που έγινε στο «House of Basketball» της FIBA, στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των ομάδων που θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς γύρους αλλά και την κανονική περίοδο του Basketball Champions League, ενημερώθηκαν από τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Γουλιέλμος πραγματοποίησε επαφές με αξιωματούχους της FIBA αλλά και του Basketball Champions League, μεταξύ των οποίων και ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στην αυριανή (11/07) κλήρωση, που αρχίζει στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας ».

Στο γκρουπ ο Άρης
Στο μεταξύ η ΚΑΕ εξήγησε τη διαδικασία των προκριματικών της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και ο Άρης: «Ο ΑΡΗΣ τοποθετήθηκε στο Α’ από τα τέσσερα συνολικά γκρουπ δυναμικότητας της Προκριματικής φάσης του Basketball Champions League, ενόψει της αυριανής (11/07) κλήρωσης (την ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα εκπροσωπήσει ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γουλιέλμος), μαζί με τις Avtodor Saratov (Ρωσία), Bakken Bears (Δανία), CSM Oradea (Ρουμανία), Estudiantes (Ισπανία) και Telenet Giants Antwerp (Βέλγιο).

Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει ομάδες από το Δ’ γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί οι ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Dinamo Tbilisi (Γεωργία), Fribourg Olympic (Ελβετία), Karhu Basket Kauhajoki (Φινλανδία), Leicester Riders (Μεγάλη Βρετανία) και Norrköping Dolphins (Σουηδία).

Μια από αυτές τις ομάδες θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΑΡΗ στην προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου της ομάδας μας στις 20 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» στις 22 του ίδιου μήνα.

Οι υπόλοιπες ομάδες της Προκριματικής φάσης στο Β’ και Γ’ γκρουπ δυναμικότητας θα κληρωθούν μεταξύ τους.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Β’ Γκρουπ: Donar Groningen (Ολλανδία), Lukoil Levski (Βουλγαρία), Nizhny Novgorod (Ρωσία), Proximus Spirou Charleroi (Βέλγιο), Szolnoki Olaj (Ουγγαρία), Tsmoki Minsk (Λευκορωσία).

Γ’ Γκρουπ: FC Porto (POR), Hapoel Tel Aviv (ISR), Polski Cukier Torun (POL), Red October Cantù (ITA), B.C. Siauliai (Λιθουανία), KB Prishtina (Κόσσοβο).

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η προσπάθεια του ΑΡΗ να βρεθεί στους ομίλους του Basketball Champions League περνά από τρία στάδια.

Ήδη έχουν γίνει ήδη γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι των κίτρινων στον Α’ προκριματικό γύρο.

Οι νικητές των αγώνων του A’ και Δ’ γκρουπ δυναμικότητας θα αντιμετωπίσουν τους νικητές των παιχνιδιών του Β’ και Γ’ γκρουπ. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι έξι νικητές που θα προκύψουν θα προκριθούν στον Γ’ προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι JIP Pardubice (Τσεχία), Lietkabelis Panevezys (Λιθουανία), medi Bayreuth (Γερμανία), Nanterre 92 (Γαλλία), Sakarya Buyuksehir (Τουρκία), UCAM Murcia (Ισπανία). Οι αγώνες θα γίνουν στις 1 και 4 Οκτωβρίου.

Οι νικητές θα περάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης (βρίσκονται ήδη 26 ομάδες), ώστε οι ομάδες να γίνουν 32, οι οποίες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 8 ομάδων.

Η κανονική διάρκεια του Basketball Champions League αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ