Ένας πρώην… ΑΕΚτσής στο δρόμο της ΑΕΚ

Ένας πρώην… ΑΕΚτσής στο δρόμο της ΑΕΚ

Στον Γ’ όμιλο του Basketball Champions League, όπου τοποθετήθηκε μετά την πρόσφατη κλήρωση, η ΑΕΚ δεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει μόνο τον Νίκο Ζήση της Μπάμπεργκ, αλλά και έναν ακόμα… πρώην, πιο πρόσφατο. Τον Τζος Όουενς, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Αμερικανός σέντερ είχε έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016 […]

Στον Γ’ όμιλο του Basketball Champions League, όπου τοποθετήθηκε μετά την πρόσφατη κλήρωση, η ΑΕΚ δεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει μόνο τον Νίκο Ζήση της Μπάμπεργκ, αλλά και έναν ακόμα… πρώην, πιο πρόσφατο. Τον Τζος Όουενς, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016 μετά από μια καλή σεζόν στη Βενέτσια, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τι ζητούσε ο Γιούρι Ζντοβτς από αυτόν. Έτσι, μετά από μερικές μόνο εβδομάδες έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και πήγε στην Καρσίγιακα, όπου βρήκε την… υγειά του.

Φέτος έκανε μία ακόμα καλή χρονιά στην Τόφας και τώρα πάει στο Ισραήλ, όπου θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ για πρώτη φορά από τότε που έφυγε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ