Η Μπάγερν «καθάρισε» τη Μπάμπεργκ από τελικούς και… Ευρωλίγκα!

Η Μπάγερν «καθάρισε» τη Μπάμπεργκ από τελικούς και… Ευρωλίγκα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν επιβλήθηκε με 83-79 της Μπάμπεργκ μέσα στη Βαμβέργη και με 3-1 νίκες εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος! Εκεί η ομάδα του Μονάχου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Αλμπα Βερολίνου η οποία απέκλεισε τη Λούντβιχσμπουργκ με 3-0 νίκες. Οσον αφορά το ματς της Βαμβέργης η […]

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν επιβλήθηκε με 83-79 της Μπάμπεργκ μέσα στη Βαμβέργη και με 3-1 νίκες εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος!

Εκεί η ομάδα του Μονάχου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Αλμπα Βερολίνου η οποία απέκλεισε τη Λούντβιχσμπουργκ με 3-0 νίκες.

Οσον αφορά το ματς της Βαμβέργης η Μπάμπεργκ ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, τρέχοντας 33-17 στο α’ δεκάλεπτο, ενώ η ανάπαυλα τη βρήκε μπροστά με 52-38. Ωστόσο οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι στις δύο τελευταίες περιόδους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το 10-0 που έτρεξαν στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.

Έτσι μετέτρεψαν το 69-63 του 30’ στο 69-73 του 34’. Οι φιλοξενούμενοι με καλές επιλογές στην επίθεση και πάνω από όλα καλή άμυνα, κράτησαν το προβάδισμα ως το φινάλε.

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, έχοντας συμπαραστάτη τους Μπούκερ (13 πόντοι) και Χομπς (12 πόντοι). Από πλευράς Μπάμπεργκ, το ο σπουδαίος Ντορέλ Ράιτ με 26 πόντους και 4/7 τρίποντα δεν ήταν αρκετός. Οσο για τον Νίκο Ζήση, μέτρησε 7 πόντους με 1/6 σουτ και 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη. Εξάλλου, 6π., 2ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2κλεψίματα και 1 λάθος.

Το χειρότερο για την ομάδα του Ζήση είναι ότι μένει εκτός Ευρωλίγκας τη νέα σεζόν, σε ένα αναμφίβολα σημαντικό πλήγμα για το πρεστίζ της.

Το πανόραμα των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ