Εξαιρετικός ο Σλούκας, στον τελικό η Φενερμπαχτσέ

Εξαιρετικός ο Σλούκας, στον τελικό η Φενερμπαχτσέ

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς «σκούπισε» την Μπάνβιτ και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές – Τόφας (2-1).

Στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας προκρίθηκε η Φενερμπαχτσέ του Κώστα Σλούκα. Οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησαν εκτός έδρας της Μπάνβιτ με 84-73 και με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουαναμέικερ με 16 πόντους, με τον Αμερικανό γκαρντ μάλιστα να μοιράζει 4 ασίστ, αλλά και να κατεβάζει 4 ριμπάουντ. Ο Μαχμούτογλου είχε 14 πόντους, ο Γιαν Βέσελι επίσης 14 πόντους, με 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Τόμπσον με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Οσον αφορά στον Κώστα Σλούκα, ο Ελληνας άσος αγωνίστηκε 28 λεπτά, στα οποία είχε 8 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Κούλιγκ με 28 πόντους. Συγκεκριμένα, είχε 5/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 9/10 βολές. Η ομάδα των Σλούκα και Ομπράντοβιτς ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μπάνβιτ και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους τελικούς του πρωταθλήματος, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Αναντολού Εφές – Τόφας (2-1).

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 30-48, 50-64, 73-84

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ