Ο Βιντορέτα αντικαταστάτης του Κατσικάρη στην Τενερίφη

Ο Βιντορέτα αντικαταστάτης του Κατσικάρη στην Τενερίφη

Νέος προπονητής της Τενερίφης είναι κι επίσημα ο Τσους Βιντορέτα και θα αντικαταστήσει τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Η Τενερίφη με μια λιτή ενημέρωσε πως η συνεργασία με τον Φώτη Κατσικάρη δεν θα συνεχιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ισπανικός σύλλογος ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κατσικάρης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Κανάριων Νήσων μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και την οδήγησε στην κατάκτηση της 8ης θέσης. Αν και η Μάλαγα «έκρουσε την πόρτα» του Κατσικάρη, εκείνος έδωσε αρνητική απάντηση. Βασικός στόχος του Φώτη Κατσικάρη αυτό το καλοκαίρι είναι να εξετάσει πρώτα όλες τις πιθανότητες να εργαστεί στο ΝΒΑ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Κατσικάρη, η Τενερίφη ανακοίνωσε ως διάδοχό του τον Τσους Βιντορέτα. Ο Βιντορέτα επιστρέφει στην ισπανική ομάδα, καθώς διετέλεσε προπονητής της ομάδας των Κανάριων Νήσων τη διετία 2015-17, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Basket Champions League πέρυσι (2017).

Η συνεργασία του 56χρονου προπονητή με τη Βαλένθια είχε ολοκληρωθεί μόλις πριν λίγες ημέρες, με τις νυχτερίδες να επιλέγουν για βασικό προπονητή αντί του Βιντορέτα τον Χάουμε Πονσαρνάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ