Ανανέωσε με Ζαλγκίρις ο Ουλανόβας (pic)

Ανανέωσε με Ζαλγκίρις ο Ουλανόβας (pic)

Η λιθουανική ομάδα πρότεινε νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια.

Στη Λιθουανία με τα χρώματα της Ζαλγκίρις θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Εντγκάρας Ουλανόβας. Ο 25χρονος φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη λιθουανική ομάδα και θα συνεχίσει να παίζει υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο διεθνής άσος είχε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Λιθουανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, είχε εκφράσει τάσεις φυγής, καθώς η συμφωνία του με τη Ζαλγκίρις προέβλεπε να εισπράξει μόλις 180.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Η Αναντολού Εφές είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 25χρονο άσο και όλα έδειχναν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τη λιθουανική ομάδα. Η διοίκηση της Ζαλγκίρις, ωστόσο, του πρότεινε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και ο παίκτης ανανέωσε για 1+1 χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κράτησε στο ρόστερ της ένα πολύτιμο γρανάζι, που είχε τεράστια συμβολή στην περσινή επιτυχημένη χρονιά. Ο μοναδικός που έχει φύγει από τους πρωταγωνιστές της Ζαλγκίρις στην περσινή σεζόν είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Δείτε την ανάρτηση της Ζαλγκίρις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ