«Κλείνει» στην ΤΣΣΚΑ ο Ντάνιελ Χάκετ!

«Κλείνει» στην ΤΣΣΚΑ ο Ντάνιελ Χάκετ!

Ενα βήμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα πληρώσει το σχετικό buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Μπάμπεργκ, για να τον κάνει δικό της.

Πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ και συγκεκριμένα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Μετά την αποτυχία της Μπάμπεργκ να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν ο Ιταλός γκαρντ είχε δικαίωμα να αποχωρήσει. (κάνοντας χρήση του όρου opt out).

Ετσι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να καταβάλλει στους Γερμανούς το σχετικό buy out ύψους 175 χιλιάδων ευρώ, τον κάνει δικό της.

Ο 31χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μια αξιόλογη σεζόν, έχοντας 9.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μπάμπεργκ κατά μέσο όρο.

Να σημειώσουμε ότι ο Χάκετ ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που σίγουρα ήθελε να τον δει και πάλι να φορά τα ερυθρόλευκα. Αλλωστε ήταν εκείνος δίπλα στον οποίο ο Βασίλης Σπανούλης βρήκε το ιδανικό στήριγμα για να λειτουργήσει και ο ίδιος πιο αποδοτικά.

Ωστόσο μετά την απόκτηση του Ουίλιαμς-Γκος από τους Πειραιώτες και σε συνδυασμό με την παρουσία των Μάντζαρη και Στρέλνιεκς στις θέσεις των γκαρντ, εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να αποκτηθεί και αυτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ