Ο Ράουτινς στον… Δέδα

Ο Ράουτινς στον… Δέδα

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα ανέβει στην Super League της Τουρκίας για να πάρει τη θέση της Εσκισεχίρ, που απέσυρε τη συμμετοχή της, η Μπαχτσεσεχίρ πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ αποκτώντας παίκτες με εμπειρία και όνομα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Μετά τον Μάρκους Σλότερ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Ρεάλ και τη Νταρουσάφακα, […]

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα ανέβει στην Super League της Τουρκίας για να πάρει τη θέση της Εσκισεχίρ, που απέσυρε τη συμμετοχή της, η Μπαχτσεσεχίρ πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ αποκτώντας παίκτες με εμπειρία και όνομα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μετά τον Μάρκους Σλότερ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Ρεάλ και τη Νταρουσάφακα, και τον διεθνή Τούρκο φόργουορντ Εμίρ Πρέλτζιτς, η ομάδα του Στέφανου Δέδα ανακοίνωσε την απόκτηση και του Άντι Ράουτινς. Του Καναδού σουτέρ, που πέρυσι έπαιξε στη Μπάνβιτ και μάλιστα «σκότωσε» την ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε στην Τουρκία. Ο Δέδας είχε συνεργαστεί με τον Ράουτινς στην Γκαζιαντέπ κι αφού και τα χρήματα ήταν αυτά που έπρεπε, δεν ήταν δύσκολο να επιτευχθεί η συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ